Navigation close button

Workshops & Lezingen

Kennis is er om te delen! Daarom geeft FloorPR ook Social Media workshops en lezingen. Wilt u uw medewerkers of studenten meer leren over social media en hoe u het kan inzetten voor u bedrijf, en zoekt u daarvoor iemand met vakkennis? Floortje, de founder van FloorPR deelt graag haar jaren lange ervaring als social media deskundige.

Zo neemt ze u mee in haar verhaal als jonge ondernemer en waar het allemaal begonnen is. Sinds het begin van Instagram in 2010 is Floortje actief op social media en weet er daarom alles van. Uit ervaring weten wij hoe lastig het is om online actief te blijven, helemaal als er honderden andere klusjes op u liggen te wachten. Tijdens onze lezing leert u niet alleen om een plan van aanpak te maken, maar ook hoe u de perfecte feed creëert en uw bereik online vergroot.

 

Een leuke touch…

 

Om de opgedane kennis meteen uit te proberen, koppelen we hier vaak een kleine workshop aan vast. Dit is niet alleen erg leuk, maar ook erg leerzaam. Door de workshop leert u het belang van social media, een planning en goede feed beter te begrijpen en is er extra tijd om vragen te stellen.

Een lezing en workshop is een ook super leuke combinatie met een evenement, die wij ook voor u kunnen verzorgen. Denk hierbij aan een diner, show of andere activiteit om een onvergetelijke dag aan uw personeel of klanten te geven. Niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam!

Voor aanvragen en offertes kunt u terecht op onze contact pagina, vanuit daar helpen wij u graag verder!

Liever een één op één gesprek of workshop? Geen probleem! Onder het genot van een heerlijke kop koffie helpen wij u graag met waar u vast loopt!

floorpr, markering bureau, pr bureau, social media, social media marketing, social media management, social media planning, social media advies, social media workshop, workshop, lezing, social media lezing