Navigation close button

Webteksten

Met een mooie website bent u er niet meteen. Deze moet, naast mooie en aansprekende beelden, ook bestaan uit scherpe teksten die SEO geoptimaliseerd zijn. Bij FloorPR verdelen wij dat in twee categorieën: Webteksten en Blogs.

 

Webteksten

 

Onder webteksten verstaan wij eigenlijk alle teksten die uw product of dienst uitleggen of vertegenwoordigen. Is makkelijk gezegd, maar helaas niet zo makkelijk gedaan. Als bedrijf wilt u namelijk opvallen en goed gevonden worden in de zoekmachines. Helaas bent u hier niet de enige in en moet u opboksen tegen uw concurrenten. Dus hoe zorgt u ervoor dat juist u bovenaan komt te staan in de zoekresultaten?

Dit doet u doormiddel van SEO geoptimaliseerde teksten. SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, ofwel in het Nederlands: zoekmachine optimalisatie. Zo spreekt de term eigenlijk al voor zich, maar hoe past u dit dan toe?

Bij FloorPR zijn wij gespecialiseerd in het schrijven van deze teksten. Daarnaast gebruiken wij verschillende professionele tools voor het vinden van de beste key-woorden voor uw website. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat u veel hoger in de zoekmachines zal scoren en zo nieuwe klanten aantrekt. Daarnaast is een goed verhaal het zelfde als een goede sales-talk, en daar houden we allemaal van, toch?

floorpr, markering bureau, pr bureau, tekst schrijven, seo tekst schrijver, seo tekst schrijven, seo schrijven, seo tekst, seo blog, blogs schrijver, blogs schrijven

Blogs

 

Naast sterke webteksten, zijn ook SEO geoptimaliseerde blogs belangrijk voor uw website. Zo kunt u mensen met een omweg naar uw bedrijf sturen. Schrijven over onderwerpen die van toepassing zijn voor uw bedrijf kunnen helpen bij het hoger scoren in de zoekresultaten. Daarnaast laat u zien dat uw website actief is en dat u de bezoeker wilt informeren met wat u doet. Om deze rede is het voor vrijwel alle bedrijven interessant te investeren in blogs.

Wilt u SEO geoptimaliseerde blogs inzetten voor uw bedrijf, maar weet u niet goed hoe of waar u moet beginnen? Of is het tijd en het gebrek aan schrijfervaring het probleem? Bij FloorPR nemen wij deze taak graag uit handen met bijvoorbeeld een blog per maand, of per week.

Neem vandaag nog contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken en samen tot een plan kunnen komen!