Navigation close button

Webdesign & Development

We kunnen er niet meer omheen: het internet. Alles wat men zoekt gaat tegenwoordig via de zoekmachines online. Al snel kom je dan uit bij verschillende bedrijven die uw vraag in de zoekresultaten beantwoorden. Maar welke kiezen we dan? Mensen zijn visueel ingesteld en gaan vaak af op de eerste indruk. Omdat dit tegenwoordig via een scherm gaat, is dit doormiddel van webdesign.

Nu horen wij u denken: wat is er dan zo belangrijk aan een webdesign voor mijn bedrijf? Werkelijk alles, als u het ons vraagt. Het maakt niet uit of u online een product verkoopt of dat uw website alleen als informatie tool voor uw diensten dient. Een website is het nieuwe een visitekaartje van uw bedrijf en die moet er goed uit zien en up to date zijn.

floorpr, markering bureau, pr bureau, website design, website development, webdesign, Webdevelopment, web developer, website bouwer

Nu valt een website bouwen onder twee categorieën: Webdesign en Webdevelopment. Wat we in de praktijk vaak zien is dat deze twee krachten los van elkaar worden verkocht door verschillende partijen, wat wij zonde vinden. Want waarom dubbel zoveel geld uitgeven, als het ook in één keer kan? Bij FloorPR zijn wij creatief en bedenken wij een uniek webdesign wat uw bedrijf perfect reflecteert en maken deze tot werkelijkheid in WordPress.

Nu natuurlijk de vraag; waarom WordPress en niet in een eigen CMS of ander systeem? Deze vraag is simpel te beantwoorden. WordPress staat al lang niet meer bekend om hét platform voor blogs alleen. Tegenwoordig worden heel veel websites en webshops (door middel van WooCommerce) in WordPress gebouwd. Het is niet alle

Wordpress biedt talloze mogelijkheden en oplossingen en is altijd op to date met de nieuwste plug-ins. Zo zal uw website niet snel uit elkaar vallen, wat bij andere CMS-systemen wel kan gebeuren. Daarnaast is zowel WordPress als de E-shop versie WooCommerce super gebruiksvriendelijk. Zo kunt u, nadat wij de website voor u hebben neer gezet, makkelijk zelf aan de slag met het plaatsen van posts of producten.

floorpr, esterellaMUA, website, webdesign, Webdevelopment
floorpr, Technivorm, website, webdesign, Webdevelopment

Tot slot zorgen wij er altijd voor dat de websites volledig responsive zijn. Immers kijken steeds meer mensen op mobiel voor ze naar de desktop versie gaan. Daarom is het super belangrijk dat uw webshop op alle devices volledig functioneert.

Bent u inmiddels benieuwd naar wat wij voor uw website kunnen betekenen? Wilt u bouwen vanaf een nulpunt voor uw nieuwe onderneming, of juist een frisse wind door uw bestaande? Neem vandaag nog contact met ons op en wij geven u graag een passend advies en een scherpe offerte!