Webdesign & Development

We kunnen er niet meer omheen: het internet. Alles wat men zoekt gaat tegenwoordig via de zoekmachines online. Al snel kom je dan uit bij verschillende bedrijven die uw vraag in de zoekresultaten beantwoorden. Maar welke kiezen we dan? Mensen zijn visueel ingesteld en gaan in de eerste instantie vaak af op de eerste indruk. Omdat dit tegenwoordig via een scherm gaat, is dit doormiddel van webdesign.

Nu horen wij u denken: wat is er dan zo belangrijk aan een webdesign voor mijn bedrijf? Werkelijk alles, als u het ons vraagt. Het maakt niet uit of u online een product verkoopt of dat uw website alleen als informatie tool voor uw diensten dient. Een website is een visitekaartje en die moet er goed uit zien en up to date zijn.

Nu valt een website bouwen onder twee categorieën: Webdesign en Webdevelopment. Wat we in de praktijk vaak zien is dat deze twee krachten los van elkaar worden verkocht, wat wij zonde vinden. Want waarom dubbel zoveel geld uitgeven als het ook in één keer kan? Bij FloorPR zijn wij creatief en bedenken wij een uniek webdesign wat uw bedrijf perfect reflecteert en maken deze tot werkelijkheid in WordPress.