Navigation close button

Wat is Social Media Marketing?

floorpr, markering bureau, pr bureau, tekst schrijven, seo tekst schrijver, seo tekst schrijven, seo schrijven, seo tekst, seo blog, blogs schrijver, blogs schrijven

Waarom zou u als bedrijf social media marketing toepassen en waar moet u beginnen? Veel bedrijven willen wel online beginnen, maar weten vaak niet goed hoe. Dit is terug te zien in verkeerd in gezette posts, gebrek aan actualiteit en het niet consequent posten. Het uitbesteden van social media kan dan een verstandige beslissing zijn, maar is dit het waard?

Bij FloorPR vinden wij van wel! Of u zich nu inzet op Blogs, Youtube, Instagram, Facebook, Twitter, Snapchat of LinkedIn, het is belangrijk uw activiteiten op een professionele manier te laten zien aan de buiten wereld. Zo draait het inzetten van social media om twee belangrijke dingen: het bereiken van nieuwe potentiële klanten en het laten zien van activiteiten.

Nieuwe Potentiële Klanten

Laten we beginnen bij het bereiken de nieuwe potentiële klanten, want die leveren u geld op. Tegenwoordig zit iedereen online. Of dit nu is om hun eigen leven met vrienden te delen, om geïnspireerd te raken of om te vinden wat ze zoeken. Denk hierbij aan een nieuw product of bepaalde dienst. Via social media kunt u heel makkelijk deze mensen bereiken zodat ze bij u komen en zo uw doelgroep vergroten.

Het mooiste aan social media is dat u niet één iemand bereikt, maar direct een hele hoop mensen. Het werkt als het ware als een sneeuwbal effect. Ik vind iets leuk, wat mijn vrienden en kennissen zien. Ook zij vinden dat wellicht leuk en gaat dit ook liken of volgen, waarna hun vrienden en kennissen het ook weer zien. Zo verspreid het nieuws zich snel en wordt uw merkt steeds bekender.

Activiteiten

Mocht de bovenstaande rede nog niet overtuigend genoeg zijn, dan is het belangrijk om het volgende nog te lezen. Want naast die nieuwe klanten, is het belangrijk de bestaande klanten uw activiteiten te laten zien om ze bij u te houden. Bent u stil op de social media kanalen of post u niet relevante content, dan is het van zelfsprekerd dat u klanten naar concurrenten zullen gaan die dit wel juist inzetten. Denk daarom bij alles wat u online doet of dit bij uw bedrijf past en of dit is wat u uit wilt stralen.

Als u hier moeite mee heeft dan helpen wij bij FloorPR graag. Dit doen wij door middel van Social Media Management. Alle informatie hierover kunt u vinden op deze pagina. Zo werken wij hierin met verschillende boxen waar er altijd een van bij uw bedrijf past. Door het inzetten van onze kennis bespaard u niet alleen een hoop tijd, maar uiteindelijk ook geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *