Navigation close button

Thijs Standbouw – Informatieve Website

floorpr, merken portfolio, brands we work for, Thijs standbouw

Na maanden van hard werken voor perfectie is het resultaat eindelijk daar: de nieuwe website van Thijs Standbouw! Het familie bedrijf kwam halverwege vorig jaar met de vraag of wij van FloorPR een nieuwe website voor ze konden ontwerpen die modern, functioneel en natuurlijk mooi was. En of wij dat kunnen!

We zijn aan de slag gegaan met een corporate design in de kleuren van de huisstijl. Wij maken een website graag in de term ‘Granny-proof’. In andere woorden; een makkelijk te besturen website. Voor Thijs Standbouw was dit ook een must, de boodschap moest duidelijk zijn. Hun motto is namelijk ‘maakt standaard bijzonder’ en dat moest de website ook uitstralen. Standaard en clean, maar bijzonder, en dat is gelukt. De boodschap is duidelijk, het verhaal van het familiebedrijf wordt verteld en hun services worden uitgebreid uitgelicht. Met verschillende call-to-action buttons kan je er niet omheen, Thijs Standbouw is de partij om te contacteren voor het bouwen van stands en beurzen.

Wat wij uiteindelijk hebben gedaan:

  • Webdesign
  • Webdevelopment
  • Schrijven SEO-geoptimaliseerde webteksten
  • Vertalen Website
  • Foto- en videografie voor de website

Benieuwd naar het resultaat? Klik dan op de onderstaande button om de website van Thijs Standbouw zelf te bewonderen!

floorpr, button

Als wij een website bouwen, zorgen wij er altijd voor dat de website SEO-geoptimaliseerd is en 100% responsief voor op desktop, tablet en mobiel. Dit is voor ons geen vraag of extra optie, maar vanzelfsprekend. Als je kiest om je website bij FloorPR te laten bouwen, dan denken wij aan alle details. Ook de details die jij wellicht over het hoofd ziet.

Heb je ook interesse om een website door ons te laten bouwen? Dat kan! Bekijk de pagina over webdesign en development, of neem direct contact met ons op voor vragen of een scherpe offerte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *