Social Media Management

Social media, het is niet meer uit de tijd weg te denken. Facebook, Instagram en Youtube nemen de vrije uurtjes over, zowel privé als zakelijk. Want ja, ook als bedrijf moet u online zichtbaar blijven. Maar hoe doet u dat precies en op welke platformen?

Bij FloorPR zijn wij gespecialiseerd in social media en zetten wij graag samen met u een plan. Hierin gaan we kijken wat u zou willen bereiken en wat het uiteindelijke doel van het inzetten social media is. Is dit om de doelgroep te vergroten, nieuwe klanten te werven of juist als presentatie blaadje om jullie activiteiten te laten zien? Wij helpen graag bij het bepalen van uw strategieën!

Daarnaast werken wij in drie verschillende boxen. Beginnend met social media advies en een stuk achter de deur, naar het aanleveren van de content tot het volledig uit handen nemen van deze werkzaamheden. Samen gaan we kijken wat het beste bij u en uw bedrijf past.

Bent u geïnteresseerd wat wij u allemaal kunnen bieden en hoe de verschillende boxen eruit zien? Neem vandaag dan nog contact met ons op voor een passende offerte!