Navigation close button

Service Op Maat

Bij FloorPR denken we graag outside the box. We willen onze klanten van zoveel mogelijk services voorzien, maar bieden niet standaard alles aan. Bent u daarom opzoek naar een service die er niet tussen staat? Of wilt u uw huidige service aanvullen met een service op maat? Dan kan dat!

Hier zijn veel opties in mogelijk. We werken met een vast team van professionals die uw zorgen graag uit handen nemen. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar hosts en hostesses voor uw event of beurs? Dan hebben wij een fantastische database waar we deze service leveren. Of wilt u juist een workshop social media aan uw personeel of studenten geven? Ook geen probleem! Nu vraagt u zich misschien af waarom deze service niet meer standaard leverbaar is, en dat begrijpen we. Laten we daarom uitleggen waarom we ervoor hebben gekozen deze service op maat aan te bieden.

Bij FloorPR willen we ons vooral focussen op de online zichtbaarheid van uw bedrijf of merk. Denk hierbij aan mooie websites, een sterke social media en strak grafisch design. Dit betekend echter niet dat dit het enige is wat wij kunnen, maar het is wel onze core-business. We willen ons focussen op onze passie, maar die gaat verder dan een computer-, telefoonscherm of print alleen. Deze vullen we namelijk graag aan met offline zichtbaarheid, zoals het organiseren van evenementen en beurzen, het leveren van hosts en hostessen en het geven van workshops en lezingen.

floorpr, markering bureau, pr bureau, events, evenementen, promotie evenementen, evenementen organiseren, host bureau, hostess bureau, hostesses inhuren, beurs organisatie, beurs bouwen, service op maat

Dit is niet iets nieuws voor ons. Misschien kent u FloorPR juist wel van haar events, maar in 2020 hebben we besloten de basis van FloorPR aan te passen zodat we ons kunnen focussen op een niche. Die kunnen we vervolgens weer aanvullen met service op maat, zodat u als klant niets te kort komt.

 

Ja ik wil een service op maat!

 

Geweldig! Neem dan contact met ons op en dan komen we zo snel mogelijk met een passend advies en voorstel.