OVER ONS

FloorPR is in 2018 ontstaan uit de vraag en behoefte naar social media management. Social media en blogs zijn niet meer weg te denken uit deze snel veranderende online wereld. Maar hoe moet u dit als bedrijf in zetten? Wat komt er allemaal bij kijken en hoe maak ik een begin?

In de wereld van online marketing is er veel keuze en aanbod, maar zijn er maar weinig bedrijven die verstand hebben van meerdere zaken. Wij hebben een team van gespecialiseerde mensen en kunnen zo een breed aanbod aan diensten bieden.

Bij FloorPR zijn we van alle markten thuis om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Bij FloorPR weten wij als geen ander hoe snel de wereld van online en social media veranderd. Wat vandaag nog in is, kan morgen anders zijn. Deze korte trends en snelle veranderingen maken het soms lastig door te blijven groeien op social media – wat immers wel belangrijk is voor het bereiken van de doelgroep en van potentiële nieuwe klanten.

Wij zitten bovenop deze trends en volgen de veranderingen in de online wereld nauw. Hierdoor zijn wij bij FloorPR sterk in het snel laten groeien van bestaande of nieuwe kanalen en kunnen wij uw merkimago online sterk verbeteren.  

Door met een consequente en georganiseerde manier te werken, zoeken wij naar de beste strategieën om uw bedrijf zo goed mogelijk te positioneren en te laten groeien. Zo bieden wij in ons service pakket onder andere webdesign en -development, social media management en video- en fotografie aan. Kortom; alles wat je kan bedenken dat belangrijk is rondom de PR en marketing van uw bedrijf!

Wij bieden dan ook een Full-Floor service en verkopen geen Nee! 

Omdat wij een jong en ruimdenkend bedrijf zijn, zitten wij niet vast in de sleur van een bepaalde huisstijl. Wij willen juist iets creëren dat goed bij uw bedrijf past en daarop verder bouwen. Heeft uw bedrijf een frisse wind nodig, of wilt u het helemaal anders aanpakken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Kijk in ons portfolio of ga naar wat wij doen om meer over ons werk te ontdekken!

floorpr, floor pr, pr, pr marketing, management, social media, social media marketing, photography, logo design, design