Navigation close button

MonFaraz – WordPress Website Facelift

floorpr, merken portfolio, brands we work for, monfaraz, webdesign, webdevelopment, web development, wed design, website facelift, Wordpress website, Wordpress expert

Heeft u een goede website, maar wilt u dat deze wordt opgefrist? Ook dat is bij FloorPR geen probleem! Wij geven namelijk ook de optie voor een WordPress website facelift! Zo kunnen wij heel veel voor u betekenen, ook zonder de grote uitgave van een hele nieuwe website. Dit hebben wij onlangs voor de website van de mooie FatimaZohra van MonFaraz mogen doen.

 

Links is hoe de homepagina er eerder uitzag en rechts is het resultaat van twee weken samenwerken aan een nieuwe lay-out en indeling.

Het resultaat? De website is veel overzichtelijker, SEO-geoptimaliseerd en zowel mobiel, tablet als desktop goed zichtbaar. Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

 

Wat wij uiteindelijk hebben gedaan:

  • Ontwerp voor vernieuwde website
  • Voorstel huisstijl aanpassingen
  • Uitvoering WordPress website facelift
  • Aanmaken nieuwe pagina’s
  • Responsive maken  
  • SEO-optimaliseren

Benieuwd naar het resultaat? Klik dan op de onderstaande button om de website van MonFaraz in zijn geheel te bewonderen!

 

Als wij een website bouwen of een facelift geven, zorgen wij er altijd voor dat de website SEO-geoptimaliseerd is en 100% responsief voor op desktop, tablet en mobiel. Dit is voor ons geen vraag of extra optie, maar vanzelfsprekend. Als je kiest om je website bij FloorPR te laten bouwen, dan denken wij aan alle details. Ook de details die jij wellicht over het hoofd ziet.

Heb je ook interesse om een website door ons te laten bouwen of een frisse look te geven? Dat kan! Bekijk de pagina over webdesign en development, of neem direct contact met ons op voor vragen of een scherpe offerte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *