Navigation close button

Moccamaster Professional – Brochure

floorpr, moccamaster, brochure, grafisch vormgeven, dtp

Na het maken van de nieuwe brochure voor de Moccamaster consumenten lijn, was ook de professionele lijn aan de beurt. Een brochure lijkt misschien ouderwets, maar voor veel producten of services biedt het zowel offline als online een grote toegevoegde waarde. Het goed en professioneel aanpakken hiervan is daarom van belang. FloorPR helpt u niet alleen met het vormgeven van de brochure, maar neemt ook het stukje tekst schrijven en fotografie uit handen. Lees daar hieronder meer over!

Een brochure is niet de een op de andere dag gemaakt. Dit is een proces van weken, soms maanden, voordat het helemaal perfect is. Zo zijn we de afgelopen tijd ook erg veel bezig geweest met het perfectioneren van de Moccamaster brochure voor professioneel. Zowel de teksten als de foto’s hebben we vanaf scratch verzorgd en door nauw samenwerken met de klant, is deze prachtige stoere brochure tot stand gekomen.

De foto’s hebben we voornamelijk bij een van hun klanten in een koffie winkel gemaakt om zo het echte ‘barvista-gevoel’ naar voren te laten komen. Stoere foto’s en een vlotte tekst maken en uiteindelijk voor dat de brochure het juiste warme en ambachtelijke koffie gevoel naar boven brengt

Bekijk hier onder het resultaat of download de brochure voor een nog betere weergave.

 

Is uw bedrijf, net als de Moccamaster brochure, ook toe aan een nieuw ontwerp? Of begint het slechts klein en wilt u starten met een ontwerp voor uw visitekaartje of flyer? FloorPR is van alle markten thuis en helpt u graag met het ontwerpen en uitvoeren van uw drukwerk of online advertenties. Lees meer informatie over onze tak grafisch vormgeven op deze pagina, of neem direct contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *