Navigation close button

Moccamaster EU – Social Media Management

floorpr, some management, social media, social media management, moccamaster, moccamaster eu

Moccamaster EU is een van onze trotse klanten waarvoor wij onder andere de social media beheren. Hiervoor zetten wij shoots op voor zowel mooie product foto’s, als sfeerfoto’s met echte mensen om zo echt een koffie pagina uit te stralen.

Het doel van de pagina is consistent posten door middel van verschillende posts per week en dagelijkse stories om zo de volger de betrekken, enthousiasmeren, inspireren en informeren. Voorheen had het kanaal geen algehele uitgraving en was het vooral een mismatch van verschillende foto’s en verhaallijnen. Daarnaast werd er te weinig gepost waardoor het account voor een lange tijd stil stond. Sinds 1 juni zijn wij voor Moccamaster aan de slag gegaan en is er een duidelijke groei zichtbaar en straalt de pagina een algehele look uit die bij het merk past.

Voor Moccamaster werken we met een strakke planning zodat er miniemst 4 keer per week wat wordt gepost op de kanalen. Hierdoor is het merk steeds sneller aan het groeien, iets wat niet alleen te zien is in de volgers, maar ook in de likes, comments, het delen van posts en clicks naar de website.

Het bouwen van de zo genoemde engagement (betrokkenheid), doen we onder andere ook door het actief re-posten van stories van klanten en heb te inspireren met shoppable posts en koffie feitjes. Deze worden allen opgeslagen onder de daarvoor ontworpen verhaal-icoontjes.

Ook opzoek naar een partner voor uw social media management? Neem dan contact op met FloorPR! Wij bieden verschillende boxen in social media management zodat er altijd wel wat passends voor u bij zit. Wij luisteren naar u wensen en realiseren deze in de mooiste pagina’s in hoogstaande kwaliteit zodat u als merk kan blijven groeien.

Voor meer informatie kunt u ook op onze informatie pagina kijken.
Hierin staat meer over hoe wij te werk gaan en wat de mogelijkheden zijn.

floorpr, some management, social media, social media management, moccamaster, moccamaster eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *