Navigation close button

Moccamaster – Brochure

floorpr, moccamaster, brochure, grafisch vormgeven, dtp

Een mooie, pakkende brochure is een van de belangrijkste dingen om op orde te hebben als u uw bedrijf, product of service wilt promoten. Of ze nou in winkels komen te liggen of dat u ze actief worden uitdeelt op beurzen; ze moeten de potentiële klanten pakken, anders lopen ze u voorbij. Het maken van een goede en pakkende brochure is niet het makkelijkste werk en ook zeker niet snel gedaan. Daarom is het belangrijk om met een professional aan de slag te gaan die u helpt, adviezen geeft en het uitvoert. Gelukkig bent u dan bij FloorPR aan het juiste adres!

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt en de brochure voor onze klant Moccamaster mogen herontwerpen. Een hele klus, want we zijn begonnen vanaf een nul-punt. Van het maken van nieuwe foto’s (bekijk meer van de door ons uitgewerkte fotoshoots hier) tot het bedenken van de koppen en het mee schrijven van de teksten. Het heeft wat tijd gekost, maar het resultaat mag er dan ook zeker wezen!

Bekijk hier onder het resultaat of download de brochure voor een nog betere weergave.


Is uw bedrijf, net als de Moccamaster brochure, ook toe aan een nieuw ontwerp? Of begint het slechts klein en wilt u starten met een ontwerp voor uw visitekaartje of flyer? FloorPR is van alle markten thuis en helpt u graag met het ontwerpen en uitvoeren van uw drukwerk of online advertenties. Lees meer informatie over onze tak grafisch vormgeven op deze pagina, of neem direct contact met ons op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *