Navigation close button

De kracht van Social Media Management

floorpr, social media, social media management

Social media is anno 2019 niet meer weg te denken en wordt als maar belangrijker. Een strakke, SEO-geoptimaliseerde en responsive website met mooie afbeeldingen is het eerste visite kaartje dat u afgeeft aan nieuwe bezoekers. Maar, op de achterkant van dit visitekaartje staat social media. Zodra uw nieuwe, potentiële klant namelijk door klikt om meer over uw bedrijf te weten te komen, komt social media op poppen. Hier laat u namelijk zien waar u actief en goed in bent, geeft u een kijkje achter de schermen en houdt u uw klanten up-to-date met de ontwikkelingen van uw onderneming.

Het lijkt makkelijk, het bijhouden van social media kanalen. Echter blijkt dit in de praktijk vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Wat wij veelal zien is dat bedrijven niet goed weten hoe ze hun kanalen bij moeten houden, of waar ze überhaupt moeten beginnen. Het is vaak een klusje dat tussendoor moet of erbij inschiet, terwijl dit wel hoog op het prioriteiten lijstje zou moeten staan.

Bij FloorPR bieden we daarom Social Media Management. Hier werken we vanuit drie verschillende boxen met u samen. We gaan eerst samen met u bekijken wat de wensen en doelen zijn. Op deze manier vinden we altijd een box die perfect bij uw behoefte aansluit. Zo beginnen we al met het bepalen van een strategie en maken van een planning, maar kunnen we het posten ook volledig uit handen nemen. Dan kunt u zich weer focussen op dingen waar u goed in bent, dan doen wij dat ook!

In het onderstaande voorbeeld hebben we voor onze klant Moccamaster USA de Instagram onder handen genomen. Zij vonden het lastig de perfecte Instagram feed te creëren en hun koffie-liefhebbende volgers te inspireren. Ook lukte het niet om een planning bij te houden en consequent te posten, wat een van de belangrijkste dingen is voor online vindbaarheid. Rechts ziet u het resultaat van een maand plannen en posten. Een prachtige feed die up-to-date is en blijft, waarbij het merk goed naar voren komt!

floorpr, social media, social media management

Wilt u meer weten over Social Media Management? Bezoek dan deze pagina! Direct in contact komen om een afspraak te maken zodat we de mogelijkheden voor uw bedrijf kunnen bespreken? Neem dan contact met ons op per telefoon, mail of via het contactformulier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *