Navigation close button

AHC van Ommeren – Informatieve Website

floorpr, merken portfolio, brands we work for, ahc van ommeren, van ommeren, website ahc van ommeren, webdesign, webdevelopment, web development, wed design, website facelift, Wordpress website, Wordpress expert
Wederom hebben wij een prachtige website mogen maken voor een nieuwe klant die we in ons portfolio hebben mogen toevoegen. Twee maanden geleden kwam AHC van Ommeren naar FloorPR toe met de vraag of wij een nieuwe website konden realiseren op de korte termijn. Natuurlijk kunnen wij dat!
 
Het was belangrijk om een strakke website neer te zetten die hun services duidelijk uitlichtte voor zowel de installatie als de winkel. Hierbij hebben we natuurlijk gelet op het actief schrijven en SEO-optimaliseren van alle teksten en natuurlijk de algehele website. Ook was goed werkende mobiele website heel belangrijk gezien een groot deel van de bezoekers mobiel opzoek gaan naar hun services. Het resultaat? Binnen anderhalve maand hebben wij deze prachtige website neer gezet waar AHC van Ommeren weer jaren mee vooruit kan! 
 
Wat wij uiteindelijk hebben gedaan:
  • Webdesign
  • Webdevelopment
  • Website optimaliseren voor mobiel
  • Schrijven SEO-geoptimaliseerde webteksten
  • Aanleveren beelden

Benieuwd naar het resultaat? Klik dan op de onderstaande button om de website van AHC van Ommeren in zijn geheel zelf te bewonderen!

 

De website AHC van Ommeren kan er in ieder geval weer tegen aan! Hoe staat het met uw website? Is die ook toe aan vernieuwing? Als WordPress experts ontwerpen en bouwen wij nieuwe websites die we snel kunnen opleveren tegen een scherpte prijs. FloorPR vindt het belangrijkste eerlijk te werk te gaan en met een tevreden klant het project afronden. 

Heeft u ook interesse om een website door ons te laten bouwen? Dat kan! Bekijk de pagina over webdesign en development, of neem direct contact met ons op voor vragen of een scherpe offerte. Hopelijk bent u dan binnenkort een van die tevreden klanten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *