WEBSITE TECHNIVORM

Webdesign, Webdevelopment


Nog een website lancering! Voor Technivorm, de fabrikant van het filterkoffie apparaten merk Moccamaster, hebben wij deze strakke en stijlvolle website mogen ontwerpen en bouwen. Na een sterk verouderde website was het tijd voor vernieuwing en FloorPR heeft dit werkelijk mogen maken!

Wij mochten onze creativiteit de vrije loop laten gaan en hebben daarom een design ontworpen die de brand identity perfect weerspiegeld. Het verhaal en de producten komen weer tot zijn recht op de vernieuwde website. De website is gebouwd in een WordPress en is makkelijk in gebruik en onderhoud, wat uzelf of wij voor uw bedrijf kunnen uitvoeren.

Ook opzoek naar een bedrijf dat zowel een uniek en passend design bedenkt, als het uitvoert? Vraag dan vandaag nog offerte aan of bel voor het maken van een afspraak!

WEBISTE TECHNIVORM

 


Desktop before and after: