WEBSHOP JE SUIS FLORE

Webdesign, Webdevelopment


Voor Je Suis Flore hebben wij deze prachtige strakke webshop mogen maken. Van een uniek en speciaal design voor het jonge sieraden merk uit Nederland uitwerken, tot het bouwen en helemaal naar wens maken van de website.

Samen met het merk hebben wij voor een strak en stijlvol design gekozen zodat de kleurrijke sfeer- en productfoto’s goed tot zijn recht komen. De website is gebouwd in een WooCommerce en is makkelijk in gebruik. Voor de klant zijn er verschillende handige opties, zoals het bijhouden van een wishlist, tot het maken van een eigen account. Zo wordt het winkelen natuurlijk nog makkelijker gemaakt.

Ook opzoek naar een bedrijf dat zowel een uniek en passend design bedenkt, als het uitvoert? Vraag dan vandaag nog offerte aan of bel voor het maken van een afspraak!

webiste Je Suis Flore

 


Desktop:

Mobiel:

Bekijk meer van ons werk op onze Portfolio Pagina!