BUMBLE BIZZ SUSTAINABLE WORKSHOP

Organiseren Evenement Bumble Bizz Sustainable Workshop


Na het meedoen aan het NPO3 programma ‘Genaaid’, staat sustainability bij onze founder Floortje hoog in het vaandel. In samenwerking met onze klant Bumble hebben wij deze geweldig leuke workshop mogen organiseren met het tv-team. Sustainability stond natuurlijk centraal en de kijkers van het programma waren uitgenodigd de avond bij te wonen en hierover in discussie te gaan en van elkaar te leren.

Het doel van de workshop: bekendheid creëren rondom de business functie van Bumble om zo met elkaar te connecten. Want samen staan we sterk, juist wanneer het over sustainability gaat. Ook een workshop organiseren? FloorPR helpt u graag! Wij staat altijd open voor nieuwe en creatieve ideeën en werken deze graag uit tot een onvergetelijke en bovenal interessante workshop. Of het nou over sustainability gaat of iets totaal anders, er valt altijd genoeg te delen.

Vraag vandaag nog offerte aan of bel voor het maken van een afspraak!

webiste BUMBLE

 


floorpr, bumble, bumble buzz, workshop, sustainability, sustainable floorpr, bumble, bumble buzz, workshop, sustainability, sustainable floorpr, bumble, bumble buzz, workshop, sustainability, sustainable

Bekijk meer van ons werk op onze Portfolio Pagina!