BUMBLE HALLOWEEN PARTY

Organiseren Evenement Bumble Date Halloween Party, Fotografie, Videografie


Afgelopen week was het tijd voor het tweede Bumble feest, maar dit keer in thema! Vanwege Halloween hebben wij, in samenwerking met de Kopstootbar Amsterdam, een geweldig Halloween feest georganiseerd. Helemaal verzorgd en aangekleed in de spookachtige sferen, was het feest een groot succes! Eerst zien en dan geloven? Bekijk dan snel de onderstaande video en foto’s die onze huisfotograaf en -videograaf hebben gemaakt.

Ook een thema feest organiseren? FloorPR helpt u graag! Wij staat altijd open voor nieuwe en creatieve ideeën en werken deze graag uit tot een onvergetelijk feest! Halloween of niet, er is altijd wat te bedenken. Vraag vandaag nog offerte aan of bel voor het maken van een afspraak!

webiste BUMBLE

 


floorpr, bumble, bumble date, halloween, halloween party, halloween 2018, red devil, halloween outfit, halloween party, halloween make-up, after movie, Kopstootbar, Kopstootbar amsterdam, halloween amsterdam, amsterdam floorpr, bumble, bumble date, halloween, halloween party, halloween 2018, red devil, halloween outfit, halloween party, halloween make-up, after movie, Kopstootbar, Kopstootbar amsterdam, halloween amsterdam, amsterdam floorpr, bumble, bumble date, halloween, halloween party, halloween 2018, red devil, halloween outfit, halloween party, halloween make-up, after movie, Kopstootbar, Kopstootbar amsterdam, halloween amsterdam, amsterdam floorpr, bumble, bumble date, halloween, halloween party, halloween 2018, red devil, halloween outfit, halloween party, halloween make-up, after movie, Kopstootbar, Kopstootbar amsterdam, halloween amsterdam, amsterdam floorpr, bumble, bumble date, halloween, halloween party, halloween 2018, red devil, halloween outfit, halloween party, halloween make-up, after movie, Kopstootbar, Kopstootbar amsterdam, halloween amsterdam, amsterdam floorpr, bumble, bumble date, halloween, halloween party, halloween 2018, red devil, halloween outfit, halloween party, halloween make-up, after movie, Kopstootbar, Kopstootbar amsterdam, halloween amsterdam, amsterdam floorpr, bumble, bumble date, halloween, halloween party, halloween 2018, red devil, halloween outfit, halloween party, halloween make-up, after movie, Kopstootbar, Kopstootbar amsterdam, halloween amsterdam, amsterdam floorpr, bumble, bumble date, halloween, halloween party, halloween 2018, red devil, halloween outfit, halloween party, halloween make-up, after movie, Kopstootbar, Kopstootbar amsterdam, halloween amsterdam, amsterdam floorpr, bumble, bumble date, halloween, halloween party, halloween 2018, red devil, halloween outfit, halloween party, halloween make-up, after movie, Kopstootbar, Kopstootbar amsterdam, halloween amsterdam, amsterdam floorpr, bumble, bumble date, halloween, halloween party, halloween 2018, red devil, halloween outfit, halloween party, halloween make-up, after movie, Kopstootbar, Kopstootbar amsterdam, halloween amsterdam, amsterdam

Bekijk meer van ons werk op onze Portfolio Pagina!