BUMBLE BFF ILLUSTRATIE WORKSHOP

Organiseren Evenement Bumble BFF Illustratie Workshop, Fotografie


Recent hebben wij een geweldige naam in ons portfolio mogen aansluiten; namelijk Bumble! Dit Amerikaanse bedrijf is bezig met hun lancering in Nederland, en wij mogen daar deel van uit maken. Bumble is een app voor dating, vriendschappen en business en heeft al meer dat 37 miljoen gebruikers wereldwijd.

Voor hun onderdeel vriendschappen hebben wij deze maand een Bumble BFF illustratie workshop met Sella Molenaar mogen organiseren. Hierbij waren 6 Nederlandse influencers aanwezig met hun BFF om met elkaar te leren illustreren. Het was niet alleen een super gezellig, maar ook een leerzaam event. To be continued!

webiste BUMBLE

 


floorpr, floor pr, pr, pr marketing, management, social media, social media marketing, photography, logo design, design, evenement, event, bumble, illustration workshop, bumble illustration workshop, bumble bff, bumble bff illustration workshop, sella molenaar, illustratie, illustratie workshop, workshop, tekenen floorpr, floor pr, pr, pr marketing, management, social media, social media marketing, photography, logo design, design, evenement, event, bumble, illustration workshop, bumble illustration workshop, bumble bff, bumble bff illustration workshop, sella molenaar, illustratie, illustratie workshop, workshop, tekenen floorpr, floor pr, pr, pr marketing, management, social media, social media marketing, photography, logo design, design, evenement, event, bumble, illustration workshop, bumble illustration workshop, bumble bff, bumble bff illustration workshop, sella molenaar, illustratie, illustratie workshop, workshop, tekenen floorpr, floor pr, pr, pr marketing, management, social media, social media marketing, photography, logo design, design, evenement, event, bumble, illustration workshop, bumble illustration workshop, bumble bff, bumble bff illustration workshop, sella molenaar, illustratie, illustratie workshop, workshop, tekenen floorpr, floor pr, pr, pr marketing, management, social media, social media marketing, photography, logo design, design, evenement, event, bumble, illustration workshop, bumble illustration workshop, bumble bff, bumble bff illustration workshop, sella molenaar, illustratie, illustratie workshop, workshop, tekenen floorpr, floor pr, pr, pr marketing, management, social media, social media marketing, photography, logo design, design, evenement, event, bumble, illustration workshop, bumble illustration workshop, bumble bff, bumble bff illustration workshop, sella molenaar, illustratie, illustratie workshop, workshop, tekenen floorpr, floor pr, pr, pr marketing, management, social media, social media marketing, photography, logo design, design, evenement, event, bumble, illustration workshop, bumble illustration workshop, bumble bff, bumble bff illustration workshop, sella molenaar, illustratie, illustratie workshop, workshop, tekenen floorpr, floor pr, pr, pr marketing, management, social media, social media marketing, photography, logo design, design, evenement, event, bumble, illustration workshop, bumble illustration workshop, bumble bff, bumble bff illustration workshop, sella molenaar, illustratie, illustratie workshop, workshop, tekenen

*Shot with Canon EOS 700D – 70-200mm 1:2.8

Bekijk meer van ons werk op onze Portfolio Pagina!