KORT SHOES X AFW

Concept Bedenken, Organiseren Evenement

In samenwerking met Kort Shoes hebben wij geholpen met het organiseren van evenementen tijdens Amsterdam Fashion Week. Dit resulteerde in een mooi twee-daags evenement wat plaats vond in het weekend van 8 en 9 september, in en rondom de winkel van Kort Shoes.

Op Zaterdag 8 September hebben we een hele gezellige bloggers-sale georganiseerd met vier invloedrijke bloggers uit Amsterdam. Zij verkochten hun kleding in kraampjes voor de winkel, waarna de bezoekers vervolgens een nieuw paartje schoenen in de winkel kon vinden.

Zondag 9 September stond in het teken van illustratrice Sella Molenaar die de klanten live illustreerde in de winkel, waar vervolgens een leuke win actie aan gekoppeld was. Al met al een super geslaagd evenement!

Ook opzoek naar de juiste mensen die u helpt met het organiseren van evenementen voor uw bedrijf of winkel? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

WEBSITE KORTSHOES

 


Bekijk meer van ons werk op onze Portfolio Pagina!