JE SUIS FLORE

Logo Design, Branding, Fotografie, Lookbook en lancering collectie Florentine

Vandaag mogen ook wij eindelijk het nieuws delen; de lancering van Je Suis Flore is een feit en daar hebben wij hard aan meegewerkt! Van het maken van het logo, tot de productfoto’s, sfeerfoto’s en het maken van het lookbook. Hier ging niet alleen veel tijd in zitten, maar ook veel plezier. Want wat was het een leuk project! Je Suis Flore is nu klaar om verkocht te worden en wij zijn heel trots op het eind resultaat. We wensen het merk daarom ook veel succes!

Ook opzoek naar een bedrijf dat uw merk helpt (her)lanceren? Wij kunnen u van dienst zijn! Van logo design en productfotografie, tot het ontwerpen van uw website en het fysiek lanceren van uw merk door middel van een event. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

WEBSITE JE SUIS FLORE

 


 Bekijk het Lookbook van Je Suis Flore hier

floorpr, floor pr, pr, pr marketing, management, social media, social media marketing, photography, logo design, design, floortjeloves, je suis flore, jewelry, handmade jewelry, own design, earrings, bracelet, necklace, Florentine

Bekijk meer van ons werk op onze Portfolio Pagina!