CHEETAH BIKE

Product Fotografie Cheetah Bike Attack & Bohemian


Hoe kan je beter een Nederlands fietsenmerk beter fotograferen dan in hartje van Amsterdam? De combinatie met regen en zonneschijn geeft een magische touch tijdens het fotograferen van deze kleurrijke en hippe fietsen. Te zamen met het mooie uitzicht over de grachten was deze shoot meer dan een succes!

Ook zoekende naar product fotografie maar weet u niet waar u moet beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij werken snel, efficient en creƫren iets passends bij uw merk!

webiste Cheetah Bikes

 


floorpr, floor pr, pr, pr marketing, management, social media, social media marketing, photography, logo design, design, product fotografie, cheetah bikes, fotografie floorpr, floor pr, pr, pr marketing, management, social media, social media marketing, photography, logo design, design, product fotografie, cheetah bikes, fotografie floorpr, floor pr, pr, pr marketing, management, social media, social media marketing, photography, logo design, design, product fotografie, cheetah bikes, fotografie floorpr, floor pr, pr, pr marketing, management, social media, social media marketing, photography, logo design, design, product fotografie, cheetah bikes, fotografie

*Shot with Canon EOS M10 – 15-45mm

Bekijk meer van ons werk op onze Portfolio Pagina!