BLUE BOAT

Blue Boat Summer Experience Video en Fotografie


Geen betere manier om de zomer te vieren dan op een boot in de Amsterdamse grachten. Blue Boat is een van de grootste Canal Cruises operators in Nederland en wij hadden de eer een summer experience video te maken, tezamen met fotografie. Zie hier het resultaat. Dan wil je toch ook meteen op een cruise?!

Deze experience video is slechts een voorbeeld van wat wij te bieden hebben. Wij maken namelijk ook bedrijfs- en productvideo’s of after movies van uw event. Wilt u meer informatie? Ga dan naar onze contact pagina en stuur ons een mailtje of geef ons een belletje. Wij staan voor u klaar!

WEBSITE BLUE BOAT

 


floorpr, floor pr, pr, pr marketing, management, social media, social media marketing, photography, logo design, design, experience video, summer experience video, blue boat floorpr, floor pr, pr, pr marketing, management, social media, social media marketing, photography, logo design, design, experience video, summer experience video, blue boat floorpr, floor pr, pr, pr marketing, management, social media, social media marketing, photography, logo design, design, experience video, summer experience video, blue boat floorpr, floor pr, pr, pr marketing, management, social media, social media marketing, photography, logo design, design, experience video, summer experience video, blue boat floorpr, floor pr, pr, pr marketing, management, social media, social media marketing, photography, logo design, design, experience video, summer experience video, blue boat

*Shot with Canon EOS M10 – 15-45mm & Canon EOS 700D – 18-55mm

Bekijk meer van ons werk op onze Portfolio Pagina!